Sunday, June 26, 2011

Baitul Muslim mereka.


Salam...

hurm...
lama tak update kan??

hari ni sekadar update sedikit pasal hari ni...

nak ucap SELAMAT PENGANTIN BARU kepada ABG AIZAM & KAK NAWWAR....

mereka nampak sweet...nampak lain pun ada...*credit pd yg tgkp gambr*

senior aku di MMU...mereka yang membimbing kami masa mula2 kami masuk dulu...

terutama sekali abg aizam...salah seorg insan yg saya respect dari segi kreadibiliti beliau....

dan juga sebagai senior...hurm...

byk pengkongsian ilmu & pengalaman beliau yg diturunkan kepada aku & rakan2 yg lain...

terasa nk belajar mcm2 lg ngn dia...sbb ape yg dicerita kpd aku...xla byk sgt nk dibandingkan ngn pengalaman beliau 8 tahun di MMU....rasanya dah lebih 9 tahun kot...

aku sengaja meluangkan masa hujung minggu ni semata-mata nk hadir majlis mereka...

byk pelawaan tuk beraktiviti...tp aku bg alasan sibuk tuk meluangkan masa ni...huhu...

ngn kem YTM pun aku xgi...huhu...

ape pun...Tahniah...korang nampak sepadan...

drpd tahun lepas lg duk menyakat abg aizam pasal kawin2 ni...ari ni la baru ape yg kami sakat tu menjadi kenyataan...hehe


lama gak kami di majlis tu...nak tunggu semua reda...nak jumpa pengantin la katakan....
yang paling best sekali majlis perkahwinan senior aku ni ibarat 1 reunion kepada MMU...
semua batch MMU ada...ada la yg aku cam...dari batch atas2 kami...cth cam (X-Pres SRC - Batch Aizuddin Jayyidin,Batch Abg Shah,Batch Maun, Semua Staff2 MMU, sampai la intake yg baru ni...terutamanya bdk2 YUM.)...

mmg meriah...best tgk sekeliling mcm tu...almaklum la,org lama kat MMU....

selepas majlis,kami lepak2 jap...terus ke Klebang...nak minum coconut shake katanya...so follow la batch2 Mong ni....berborak r pasal2 keja...almaklum la masing2 dah kerja kan...dan tak sangka lak kat situ ada akak2 senior gak,mrk makan sekali,mmg bond diorg ni kuat r...btw,sory akak2 sekalian...kami 3 org ni(aku,apis & fain) pendtg asing....menyibuk kat batch korg...haha....



ok r...malas la nk ckp byk2...nk update peristiwa2 lepas pun malas...byk sgt...sampaikan hal2 pejabat time intern pun aku tau...haha...mcm2..

3 celoteh:

Melodymilikqa said...

ohh wedding senior niy ke. dpt gak jemputan kat fb, mcm pena dgr nme but x gi je huu~ btw, dlm pic tuu.. yg pkai bj kelabu abg ape nme die? senior gak dlu kan? *x ingat dah nme die* huu~

Aizuddin said...

owh,yg pakai baju kelabu tu abg Akmal...
skang kat cyber...
dulu presiden SCC(hostel)...

Melodymilikqa said...

ohh no wonder mkn mlm scc dlu tuu die ad.. hha kk ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...