Monday, July 16, 2012

Lusuh

Salam...

hurm...
saje je nak merapek kat sini...
dpt panggilan pagi tadi,terus susah hati..

hurmm..
pagi2 dah ke KWSP n LHDN tuk sedikit urusan...
haaa...
medical checkup je malas nk wat lagi...haha...

duk lepak2 nk mkn,tertgk pada satu barang kepunyaan aku ni..
lusuhnya ko...
lama dah berkhidmat dgn aku...
dah koyak moyak dah ko...
tp still dgn aku lagi...
hahahah...terima kasih dompetku...


p/s: ntah ape2 yg aku merapek ni...xsedap duduk punya pasal...
pp/s:

tgk tu Si Putih tido...aku terpikir,awak x lemas ke tido kepala mengadap kebwh mcm tu?? hahah

6 celoteh:

aishah said...

tukar2 la weh..

Aizuddin said...

hahaha....
dah berkhidmat ngn aku sejak aku form 1....
syg gak nk lepaskan...
aku kan setia orgnyer~~~
hahhaha!

aishah said...

hekleh..koyaa
ak da siap tukar da..haha..hancur

Aizuddin said...

ko tu bukan tukar sbb lusuh...
tukar sebab hilang !!!

hahaha

aishah said...

xcuse me..ak punye da koyak rabak jgk kot..

Aizuddin said...

Hek eleh...
Iyo la tu mek...
sah tukar baru sbb hilang...
tak sempat koyak punyer yg dulu...
xde bukti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...