Wednesday, September 08, 2010

tunggu tunggu dan tunggu.....[Java settle]

Salam.....huhu...
dah panas dah ni....duk tunggu respon drpd group OS aku ni...
bila la nak msg tuk discussion....bincangnyer esok nak present...tp still xde ape2 lagi ni...
riso pun ada.....tapi tak leh nak push sgt...kumpulan diorg bahagian presentation Java still ada error so,biar diorg cari error dulu...selesaikan satu-satu...
kalu ditakdirkan kena present waktu lepas cuti raya...
present la waktu tu....nak wat cam ne kan...
lgpun esok je masa yg ada....tak tau r sempat ke tak....
riso3....skang aku dah tak tau nak wat ape kat umah ni...bosan dah pun...
nak mengadap buku,tak sedap hati memikirkan assignment OS ni....nak tgk movie pun rasa malas nak tgk...main game...ala,main kejap je....tu pun nak menghilangkan rasa resah dihati...
takpe2...disini sabar menunggu....

btw,ari ni dah settle satu presentation....Java programming assignment....alhamdulilah...sume berjalan ngn lancar....sume dalam lab tu ternanti-nanti group kami nak present,even lecturer pun,tak abis2 tanya....sbb ape...?sebab documentation nyer yg menarik perhatian sume....sume wonder,ape la yg ditulis dlm documentation tu...sbb kami punyer 250 MUKA SURAT!!!...giler tak giler nyer...tak penah buat dek org...nak wat cam ne...dah si pembuat code tu cipta benda yg complicated sgt....menyebabkan sistem tu ada berpuluh class,setiap class ada code yg tersendiri...dan main file dia codenyer sampai 1467 line kalu x silap....mmg tebal la documentation nyer...aku rasa dah macam buat FYP lak....tp ape2 pun tahniah buat Khamis la...dia yg buat code tu...kami ni part dokumentation je...tak terer bab2 coding ni...dia tu mmg keje dia...programmer...pernah jadi tutor lagi kat MMU cyber...assignment org pun dia selalu buatkan...part2 coding r....mmg tabik r...dia terang part2 coding tu nmpk yg dia mmg faham...bila aku join group assignment ni sedikit sebyk aku kenal la peribadi presiden Kelab SIFE ni...tak sangka lak yg kali ni dia amek Degree ke-3 dia...no wonder r ID dia 104+++++++...mcm2 cerita dia kongsi...siap bleh igt lg assignment sekian dia pernah wat wkt amek foundation engineering kat MMU...wahh,mmg kagum r aku tgk dia....ape2 pun seronok dpt berkenalan dengan foreigner drpd Yamen ni...sudah pun berumah tangga dan mempunyai 2 cahaya mata...cute,pernah terserempak di bazar...tak lupa gak kat Ledvin...dia pun ok gak...bila 2 org ni berjumpa,bising jadi nyer...aku ngn Yongli jgk yg senyap...huhu...have a great time with them....(^_^)..

Hari ke-2 buat documentation...aiyakk....

ada jgk yg mintak tolong drpd Khamis,bila ada error...siap improve lagi....

yes!! berakhir sudah presentation kami...mujur r kami dpt betulkan error yg sebelum ni jadi masalah kecil tuk system kami...tup2,lec tyer part yang tu...alhamdulilah,dapat tunjukkan tanpa ada error....syukur sgt2...



p/s: OS ni aku agak gerun ni,bila dgr citer drpd certain2 pihak yg dah present...huhu...harap2 ok...

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...