Sunday, September 16, 2012

Begitu cepat masa berlalu

 Salam...

hurm...lama dh aku x update blog ni rasanya...
xde ape dh utk diupdate...
xde bahan dh pun...
ni pun sesaje je nk update..
nak lakarkan gambar bersejarah ni
dalam blog yg x seberapa ni...

terjmpe semula gmbr2 lama...
tak sangka...
aku dh besar,adik2 aku pun dah besar...
aku rindukan saat2 adik2 aku kecik...
ye r,beza aku n adik2 aku jauh gak...
so sempat la melayan karenah2 mereka ni time kecik2 dulu...
anda2 semua pun bila tgk gmbr2 comel korg...sure2 akan terigt zmn nakal dulu2...

haha...zaman suka naik atas papan seterika,buat2 mcm papan luncur...
ni aku xtau perjanjian ape tok2 aji ni buat...nmpk mcm baru lepas pres conference....my little twin...

 
Mereka bertiga...aku la tukang tgkp gmbr...^_^






Bersyukur kita kerana masih diberi peluang tuk menghirup oksigen lg smpi skrg....Alhamdulilah...


p/s: oh...btw,All The Best to MMU-ian for Final....aku dh xde final dh !!! heeeee!!! suka aku part ni !!
 pp/s: xsabar nk tunggu esok !!! yeah..!!

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...