Monday, December 31, 2012

Setelah sekian lama.Bye2



Salam...!!

Waaa lama dah aku tak membebel dalam blog ni...
agak2 dah berapa lama ek??
sape dapat teka ngn exact brp hari blog ni berabuk,aku belanja!!
*tertakluk pada terma dan syarat*
hahaha....

Sedar x sedar hari ni dah pengakhir kepada 2012...
tahun yang memberi 1001 makna buat aku...
tahun transition alam dari alam student kpd alam pekerja...

macam2 yg aku belajar step by step...
sikit2 ape yg org kata tu aku nmpk sendiri dgn mata aku...
xpe la...redah je la...jenis malas nk fikir...

Esok, secara kiasan umur dah meningkat +1 lg....
hurm....tanggungjwb mgkn akan bertambah....
masalah dan konflik mungkin lebih merumitkan...
x sesimple zaman belajar....yup,tak seSIMPLE zmn belajar...

Sori ler...xde pengisian entry kali ni...haha..
sesaje melayan bosan sbb ofis xde org...
sume cuti rasanya...sama ada menghabiskan saki baki cuti atau
cuti atas urusan...

harap tahun 2013 ni aku dpt hadapi dengan tabah...
masih x dpt gmbran ape yg aku akan kena nnt...
jujurnya aku masih rindukan zaman belajar...
rasa student tu berbekas lagi dalam diri ni...
susahnya la nak kikis....
mungkin ada member kat sana..tak bosan...
hoho...

takpe2...slow2...

p/s: boleh la senaraikan ape target2 nak dibuat utk 2013...hoho

3 celoteh:

Mawar Berduri said...

selamat tahun baru dan selamat menjalani hari2 yg mendatang dgn tabah n jiwa yg terbuka..
ganbatte ne

Aizuddin said...

Selamat tahun baru!!
Terima kasih...
Same goes to u mawar berduri...
Moga dipermudahkan segala urusan kita

Mawar Berduri said...

Insyaallah.. aamiinn :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...